Още от създаването си, през 1991 година, „Ретро М” се стреми да прави уникални мебели, със собствен стил и с качество, достойно и за най-взискателните. С разнообразието на разработените от нас модели създаваме елегантен интериор с индивидуалност.

Естественото благородство на дървесината и използването както на стари оригинални, така и съвременни технологии, прави всеки предмет уникален. Като съчетаваме естествената топлота на дървото с нежните форми, излезли от ръцете на опитни майстори, се ражда атмосфера, която те кара да се чувстваш привилегирован.

 

Ръчно изработените декоративни елементи като дърворезба, интарзия, инкрустация, позлата са само част от операциите, които нашите работници изпълняват за постигнето на изисканата красота в крайния вид. С внимание към всеки детайл, търсим постигането на изтънчен шик, в чието обкръжение Вие можете да се чувствате като у дома си.

За да съчетаете удобството с лукса, нашите дизайнери ще Ви помогнат да вземете правилните решения. С тяхното съдействие ще намерите трудно постижимите баланси или акценти, селектирайки за Вас подходящите материи, цветове и модели, като Ви ориентират в предимствата на една или друга възможност или идея.

 

„Ретро М” разполага с достатъчно голям машинен и автомобилен парк, за поемането на производстводството и логистиката както на големи, така и на малки обекти. Предимството е възможността за произвоство на малки серии луксозни предмети, едноверменно с големи серии мебели, което ни дава гъвкавостта, необходима за работа в настоящите условия.